Testreszabhatóság
Ingyenes szállítás
Diszkrét csomagolás
Prémium minőség
Árgarancia
Élethű élmény

Affiliate Program

Üdv Kedves Érdeklődő!

Úgy gondoltuk kísérleti jelleggel megpróbálkozunk Affiliate rendszerben történő értékesítéssel. Sajnos kis országugban a szexuális segédeszközök reklámozási felületei elég korlátozottak, így bár hatalmas a potenciál a termékeinkben, sajnos kevés emberhez jutunk el...

Röviden és tömören a lényeg, hogy 3% jutalékot fizetünk annak a számlaképes vállalkozónak, aki vásárlót hoz a webáruházba. A jutalék a bruttó vételár bruttó 3%-a, amit a megrendelés teljesítése után utalunk ki az affiliate partnernek számla ellenében. A megrendelések egyediek ezért mindegyik baba egyedileg van legyártva, így van, hogy egy rendelés teljesítése 4-5 hétbe is beletelik.

Ahhoz, hogy Affiliate partnerünk légy nincs más dolgod, mint regisztrálni rendszerünkbe és kérlek ne felejtsd el elolvasni az Afiilite programunkra vonatkozó szerződési feltételeinket se!

Ha már regisztráltál, akkor itt tudsz bejelentkezni.

Néhány gondolat a rendszerről, illetve mi-hogyan működik:

(ha még nem találkoztál ilyesmivel ez hasznos lehet)
Nekem az első online próbálkozásaim egyike az affiliate marketing volt, nem itthon, hanem amerikában, egy sufni tervrajzcsomagot promotáltam és minden értékesítés után kaptam x%-t, csak annyira jól ment, hogy nagyon lecsökkentették a jutalékot, így inkább hagytam.... de az igazi furcsaság az, idehaza ilyen rendszereket nem nagyon találni. Szóval, ha van egy blogod amiben elfér a szexbaba téma, akkor miért is ne írhatnál róla egy cikket egy affilite linkel a webshopba? És ha valaki a cikkedről érkezik és 10 napon belül rendelést ad le egy babára, akkor máris kerestél egy kis pénzt. Mi ez, ha nem egy frankó passzív jövedelemforrás? De akár hirdetheted google-ban vagy a facebookon vagy ahol csak akarod a lényeg, hogy a generált linkedet használd!

A weboldal láblécében elhelyezünk egy linket (Affiliate belépés néven), amin keresztül a regisztráció után be tudsz lépni az Affiliate fiókodba. Itt mindent is nyomon tudsz követni, hány látogatót hoztál az oldalra, mennyi pénzt kerestél eddig, illetve, itt a hirdetések fülben tudod generálni a linkjeidet, állítólag sokkal jobb konverziós arányt lehet elérni, ha egy adott termére és nem termékcsoportra fókuszálsz.

Ha kérdésed van NE hívj, inkább írj valamelyik email címre.
ELADÁSRA FEL!