Testreszabhatóság
Ingyenes szállítás
Diszkrét csomagolás
Prémium minőség
Árgarancia
Élethű élmény

Ápolás és használat

Ápolási tippek:

A szexbabát azért vásároljuk, hogy használjuk, azonban ezt követően szükséges a tisztításuk is. A TPE szilikon egy porózus anyag, így az odafigyelő gondoskodás sok évvel meghosszabbíthatja a babánk élettartamát, ezért ápolásukra fordítsunk különös figyelmet! Az alábbiakban ismertetjük, hogyan lehet használat után pár perc alatt elvégezni a karbantartást:

  1. A baba bőrét mindenféle folyadéktól tisztítsuk meg: ezt a legegyszerűbben meleg vízzel és szappannal tehetjük meg, kádban vagy akár zuhany alatt is. Ne használjunk alkoholt vagy más agresszív tisztítószereket. Ha lehetséges, a baba fejét ne érje víz, azt távolítsuk el a test tisztítása előtt. A nyaknál található fém alkatrészeket takarjuk le, hogy azokat ne érje nedvesség. A testet hajlítsuk ülő helyzetbe, majd fektessük a hátára, így mindkét alsó testnyílás könnyen hozzáférhető lesz. Ebben a pozícióban a legkönnyebb mozgatni a babát, nyúljunk be a térdei és a válla alá. A zuhanyzóban vagy kádban lehetőleg egy törölközőre fektessük, és mossuk le langyos, szappanos vízzel.
  2. A hüvely, végbélnyílás, száj tisztítása: ezeket a helyeket a legkönnyebben hüvelyöblítő készülékkel lehet tisztántartani, az öblítést meleg, szappanos vízzel célszerű a használat után a lehető legrövidebb időn belül elvégezni. Ha esetleg ez mégsem sikerülne, akkor egy nyeles mosogatószivacs használatával utólag is megtisztíthatjuk ezeknek a nyílásoknak a belsejét. Szintén remek hatékonysággal használható a zuhanyrózsa irányított vízsugara is.
  3. A babát mosás után alaposan töröljük meg, lehetőleg teljesen szárazra, azonban ne dörzsöljük, ne nyomjuk rá erősen a törölközőt! Hajszárító használata szintén nem javasolt, a forró levegő károsíthatja a baba bőrét (keménnyé teszi). A babát hagyjuk ülő pozícióban, hogy az alsó testnyílásaiból kifolyhasson az összes víz.
  4. Ha azt szeretnénk, hogy a baba bőre még puhább legyen, akkor ennek eléréséhez nyugodtan használjunk babapúdert, ezt felvihetjük rögtön a száradás után egy kefével.
  5. A paróka igény szerint külön samponnal mosható, majd hagyni kell megszáradni, hajszárító használata a forró levegő károsító hatása miatt itt sem javasolt. Száradást követően óvatosan fésülhető fentről lefelé.
  6. A babát célszerű hűvös, száraz helyen tárolni, de különösen óvjuk a tartós napfénytől, a nagyon magas vagy túlzottan alacsony hőmérséklettől. A baba bőre az első hónapokban zsíros foltot hagyhat, ez teljesen természetes folyamat, a gyártást követően így szárad a TPE szilikon. 

Használati tippek:

Használat előtt melegítsük fel a babát. Ezt megtehetjük a megrendelt fűthető opcióval is, de ráfektethetjük egy fűthető matracra, párnára is.

Mindig használjunk síkosítót, ezáltal sokkal jobb hüvelyi, anális, orális behatolást érhetünk el, és nem kell félnünk attól, hogy a babát károsítja. Mindig vízbázisú síkosítót használjunk, az olaj károsíthatja a baba bőrét.

Használat után a baba karjait és lábait állítsuk vissza a normál állapotba (lehajtott kar, összezárt láb). A babát nem javasolt hosszú ideig hajlított helyzetben tartani, mert azokon a helyeken, ahol a bőr megfeszül, fáradás, anyagszakadás léphet fel. A babák ízületei acélból vannak, az illesztéseknél hajlíthatók és rugalmasak, de nem szabad őket úgy tárolni, hogy bármelyik is túlzottan terhelve legyen.

 A legjobb tárolási pozíció a vízszintes testhelyzet, vagy a kampóval történő felfüggesztés úgy, hogy a baba lába elérje a földet. Semmiképp sem szabad hagyni a levegőben lógni, mert ekkor a csontvázban lévő folyamatos feszültség deformációt okozhat. Tároláskor célszerű letakarni, hogy ne porosodjon.

Tartsuk távol a babát tintától, festéktől, sötét színű anyagoktól, újságpapírtól, mert ezek az anyagok elszínezhetik a baba bőrét. Ha a baba bőrére mégis folt kerülne, a folt eltávolítására nyugodtan használjunk kíméletes folttisztítót.

Ha ezeket az ápolási és használati tippeket betartjuk, akkor biztosak lehetünk benne, hogy mindig tiszta, illatos, kitűnő formában lévő szexbaba vár majd ránk.