Testreszabhatóság
Ingyenes szállítás
Diszkrét csomagolás
Prémium minőség
Árgarancia
Élethű élmény

Rendelés és fizetés

Rendelés menete:

  • válaszd ki és konfiguráld a megfelelő szexbabát, majd helyezd a kosárba,
  • a megrendelés leadását követően kapni fogsz egy visszaigazoló e-mailt és attól függően, hogy melyik opciót választottad korábban, vagy egy számlát a baba áráról, vagy egy előleg bekérő számlát a végösszeg 40%-ról. Ahogy beérkezik a számlán szereplő összeg, a szexbabát azonnal gyártásba küldjük, a gyártása 24 órán belül megkezdődik,
  • a gyártás jellemzően 10-14 napot vesz igénybe, ennyi ideig tart, amíg teljesen elkészül a kívánt szexbaba,
  • a következő 5-10 napban megtörténik a szexbaba szállítása, vámkezelése,
  • a minőséget nagyon komolyan vesszük, így a végleges kézbesítés előtt minden szexbabát szigorúan ellenőrzünk,
  • az elkészült, ellenőrzött szexbabát jelöletlen dobozban GLS futárszolgálat kézbesíti a megrendeléskor megadott címre (kivétel a személyes átvétel), így a teljes folyamat általában 20-30 napon belül lezajlik.

Fizetés menete:

Mivel teljesen egyedi, a vásárló igényeire szabott termékről van szó, ezért minden esetben előleg befizetése után indítjuk el a megrendelést. A vásárló két opció közül választhat:

  • A vevő előre befizeti baba teljes árát, ami után mi elindítjuk a megrendelést. A gyártó közvetlenül a vevőnek küldi el a babát, ezért a szállítás ingyenes.
  • A vevő befizet 40% előleget, ami után mi elindítjuk a megrendelést. A fennmaradó összeget vagy a kiszállítás előtt kell rendezni utalással, vagy utánvétellel a futárnál. Ebben az esetben (a baba súlyától függően) kb 35.000 Ft felárat számítunk fel.

Legjobb ár garancia:

Közvetlenül a gyártókkal vagyunk kapcsolatban, nincs köztünk más viszonteladó, így biztosan állíthatjuk, hogy ezeket a szexbabákat ennél jobb áron sehol sem fogod megtalálni! Ha ez mégis megtörténne, visszafizetjük Neked a különbözetet!  (Ha a vásárlástól számított 48 órán belül megtalálod olcsóbban ugyanazt a szexbabát, akkor kérjük, küldd el részünkre a termék linkjét és árát. Leellenőrizzük a terméket, és ha valóban a mi árunk volt a magasabb, akkor azonnali visszatérítésben részesítünk! Az Amazon-on, Aliexpress-en található 200-1000 dolláros babák kivétel nélkül hamisítványok, kérünk, ezeknek ne dőlj be!)

Elkészült szexbabáink:

Az alábbiakban bemutatunk egy videót és néhány fotót a már elkészült, ügyfeleink részére legyártatott szexbabákból.