Testreszabhatóság
Ingyenes szállítás
Diszkrét csomagolás
Prémium minőség
Árgarancia
Élethű élmény

Rendelés és fizetés

Rendelés menete:

  • válaszd ki és konfiguráld a megfelelő szexbabát, majd helyezd a kosárba,
  • a megrendelés leadását követően kapni fogsz egy visszaigazoló e-mailt és egy előleg bekérő számlát a végösszeg 40%-ról, az előleg beérkezését követően a szexbabát azonnal gyártásba küldjük, a gyártása 24 órán belül megkezdődik,
  • a gyártás jellemzően 10-14 napot vesz igénybe, ennyi ideig tart, amíg teljesen elkészül a kívánt szexbaba,
  • a következő 5-10 napban megtörténik a szexbaba szállítása, vámkezelése,
  • a minőséget nagyon komolyan vesszük, így a végleges kézbesítés előtt minden szexbabát szigorúan ellenőrzünk,
  • az elkészült, ellenőrzött szexbabát jelöletlen dobozban 24 órán belül GLS futárszolgálat kézbesíti a megrendeléskor megadott címre (kivétel a személyes átvétel), így a teljes folyamat általában 20-30 napon belül lezajlik.

Fizetés menete:

Mivel teljesen egyedi, a vásárló igényeire szabott termékről van szó, ezért minden esetben 40 % előleg befizetése után indítjuk el a megrendelést, a fennmaradó összeg fizetése pedig kiszállításkor lesz aktuális:

  • GLS futárszolgálatnál készpénzzel vagy bankkártyával,
  • személyes átvétel esetén készpénzzel vagy banki átutalással lehetséges.

Legjobb ár garancia:

Közvetlenül a gyártókkal vagyunk kapcsolatban, nincs köztünk más viszonteladó, így biztosan állíthatjuk, hogy ezeket a szexbabákat ennél jobb áron sehol sem fogod megtalálni! Ha ez mégis megtörténne, visszafizetjük Neked a különbözetet!  (Ha a vásárlástól számított 48 órán belül megtalálod olcsóbban ugyanazt a szexbabát, akkor kérjük, küldd el részünkre a termék linkjét és árát. Leellenőrizzük a terméket, és ha valóban a mi árunk volt a magasabb, akkor azonnali visszatérítésben részesítünk! Az Amazon-on, Aliexpress-en található 200-1000 dolláros babák kivétel nélkül hamisítványok, kérünk, ezeknek ne dőlj be!)

Elkészült szexbabáink:

Az alábbiakban bemutatunk egy videót és néhány fotót a már elkészült, ügyfeleink részére legyártatott szexbabákból.