Testreszabhatóság
Ingyenes szállítás
Diszkrét csomagolás
Prémium minőség
Árgarancia
Élethű élmény

Affiliate partnerprogram szerződési feltételek

Az Affiliate Partnerprogram Szerződési Feltételei tartalmazzák az ANKILA Online Marketing Kereskedelmi Kft. (székhely: 2921 Komárom, Ady Endre utca 75/b., adószám: 29146060-2-11), által üzemeltetett szex-baba.hu webáruház Affiliate Partnerprogramban való részvétel feltételeit.

ANKILA Online Marketing Kereskedelmi Kft. adatai:
ANKILA Online Marketing Kereskedelmi Kft.
2921 Komárom, Ady Endre utca 75/b.
Cégjegyzékszám: 11-09-027259
Adószám: 29146060-2-11

Tárhelyszolgáltató adatai: Time4VPS.com, UAB "Interneto vizija", J. Kubiliaus st. 6 , Vilnius, Lithuania, VAT: LT263507314

Az ANKILA Online Marketing Kereskedelmi Kft. és a vevő között létrejött szerződés nyelve a magyar.

1. Részvételi feltételek

A Részvételi feltételek a szex-baba.hu affiliate és partnerprogram használati feltételeit szabályozzák. A Partner az affiliate és partnerprogram keretein belül meghatározott marketing tevékenységével, például banner használatával, népszerűsíti a szex-baba.hu termékeit a saját weboldalán. Az általános feltételeken kívül a szex-baba.hu partnerprogramra a következő részvételi feltételek érvényesek.

2. Partner

A partnerprogramhoz csatlakozó szervezet (továbbiakban „Partner“) elhelyezheti az affiliate linkeket a honlapján és népszerűsítheti a szex-baba.hu által felkínált termékeket.

3. Affiliate rendszer

A Hirdető a Partner affiliate linkjein érkező jogosult vásárlások után jutalékot fizet.

4. Az Affiliate rendszerbe való belépés feltételei

Az affiliate rendszerbe való belépéshez regisztrációs kérelmet kell benyújtania a regisztrációs űrlap kitöltésével. Ezek után a szex-baba.hu e-mailben átadja a belépési adatokat. A szervezet az első bejelentkezés után válik a Affiliate rendszer Partnerévé. Ebben a pillanatban lép hatályba a szerződés és mindkét fél köteles az affiliate szerződési feltételekben vállalt kötelezettségeit betartani.

5. Partner jogai és kötelezettségei

A Partner az affiliate linkeket csak megfelelő színvonalú és tartalmú oldalakra helyezheti ki.

8. Reklámelemek

A Affiliate rendszer keretén belül használt reklámelemek elkészítése a Partner feladata.
Szigorúan tilos a Hirdető SPAM kategóriába sorolt üzenetekkel (e-mail, SMS, fórum bejegyzés) történő népszerűsítése. Ezen feltételek minden egyes megszegése 500 000 Ft-al büntethető.

9. Jutalék

⸰ A szex-baba.hu a Partner affiliate linkjein érkező jogosult vásárlások után jutalékot fizet. (Jogosult vásárlás: a látogató a Partner affiliate linkjén keresztül érkezett a szex-baba.hu webáruházba.) A jutalék a rendelés bruttó tárgyi értékéből számított bruttó 3%.

⸰ Partner abban az esetben jogosult jutalékra, ha a vevő a Partner oldalán történt legutolsó kattintástól számított 10 napon belül sikeres vásárlást hajt végre. A Partner abban az esetben jogosult a jutalékra, ha a rendelés teljesítésre megtörtént és a megrendelő átvette a terméket.

⸰ Amennyiben a jutalék megváltozik a Partner erről értesítést kap.

⸰ A fizetendő összeg az Affiliate rendszer statisztikai adatai alapján kerül kiszámításra.

⸰ Kifizetés a Partner által kiállított számla ellenében történik.

10. Személyes adatok

⸰ A Partner jelen szerződés tárgyát képező Affiliate programba történő regisztrációjával hozzájárul, hogy a Hirdető a Partner adatait tárolhatja.

⸰ A szex-baba.hu webáruház nem adja át a Partner személyes adatait harmadik fél számára és kizárólag a Affiliate rendszerrel kapcsolatos információk átadására fogja használni.

⸰ A Partner a személyes adatokat bármikor megváltoztathatja.

⸰ A személyes adatok kezeléséhez adott hozzájárulását a Partner bármikor visszavonhatja, mégpedig úgy, hogy e-mailt küld a következő e-mail címre: kapcsolat@szex-baba.hu

11. Szerződés érvényessége, szerződés megszüntetésének határideje

⸰ A jelen szerződés határozatlan időre szól. A szerződést a felek közös megegyezéssel, illetve bármelyik fél egyoldalú nyilatkozatával megszüntethetik.

⸰ A szerződést bármelyik fél 7 nap felmondási idővel írásban, indokolás nélkül megszüntetheti.

⸰ Szerződésszegés esetén a felek bármelyike Önállóan is, azonnali hatállyal felbonthatja a szerződést. Ezen jog megilleti a szerződött feleket minden feltétel megszegése esetén, azaz a kevésbé lényeges pontok esetében is.

⸰ A szerződés megszűnése után a Partner azonnal (legkésőbb 24 órán belül) minden reklámelemet és linket eltávolít a weboldaláról.

12. Záró rendelkezések

⸰ Jelen Üzleti Feltételek célja, hogy teljeskörűen szabályozza a szex-baba.hu webáruház és a Partner közötti meghatározott feladat elvégzésére vonatkozó feltételeit.

⸰ A szex-baba.hu webáruház fenntartja az Affiliate program szerződési feltételeinek módosításának jogát. A módosítást megelőző legkésőbb 7. napig a módosuló rendelkezésekről e-mailben értesíti a Partnert. Amennyiben a módosítás hatálybalépéséig a Partner ellenkező tartalmú nyilatkozatot nem terjeszt elő, a módosítást elfogadottnak kell tekinteni. Amennyiben a módosítás hatálybalépéséig a Partner ellenkező tartalmú nyilatkozatot terjeszt elő, a szerződés megszűnik a módosítás hatálybalépésének napján.

⸰ A szerződő felek elektronikus úton fogják tartani a kapcsolatot, mégpedig a következő e-mail címen: kapcsolat@szex-baba.hu. A Partner a Affiliate rendszerbe  való bejelentkezéshez használt e-mail címet fogja használni.

⸰ A szerződési feltételek megfelelnek a hatályos jogszabályoknak, illetve követik a mindenkori vonatkozó rendeleteket, előírásokat.

⸰ A szerződés a Partner Affiliate rendszerbe történő regisztrációja és a Hirdető jóváhagyása után lép hatályba.